Productie Energie Verde - Energie Regenerabila
 

Despre noi

Productie Energie Verde este o societate comerciala romana infintata in anul 2008. Firma a fost creata din iniziativa companiei italiane Nordelettrica Impianti Srl leader in sectorul energiilor renovabile, cu o experienta de 25 de ani in proiectarea si construirea de instalatii fotovoltaice, centrale biogaz, centrale de biomasa, minihidrocentrale si instalatii electrice industriale.

In virtutea experientei tecnice si a specializarii staff-ului nostru PRODUCTIE ENERGIE VERDE este in gradul de a efectua managementul complet al lucrarilor propunand “lucrari la cheie” incepand de la elaborarea proiectului si pana la faza finala cu punerea in functiune a instalatiei. Firma nostra se propune si in formula de executant de lucrari, oferind conditii optime pentru construirea, administrarea si organizarea completa a proiectelor presentate de catre clienti utilizand componente tehnologice de inalta calitate, garantate la standarde europene.

OBIECTIVUL nostru prioritar este de a oferi solutia tehnica cea mai convenabila si eficienta pentru satisfacerea cerintelor clientilor nostri, utilizand tehnologii inovative in armonie cu mediul inconjurator. Cultura organizanionala a companiei Poductie Energie Verde promoveaza principiile managementului calitatii si anume orientarea catre client si stabilirea de relatii reciproc avantajoase cu furnizorii si colaboratorii nostri. Serviciile companiei noastre se adreseaza societatilor commerciale private sau de stat, fermelor aqricole, administratiilor publice si cluburilor sportive.
 
Pev - Centrale Biogaz si Biomasa - Productie Energie Solara - Panouri Solare Fotovoltaice